top of page
review_riemer.jpg

RIEMER

Wat was je doel?

Mijn doel was om topfit te worden. Door middel van het kwijtraken van een aantal kilo fitter in mijn vel te zitten om bij mijn eigen sporten (voetbal en kaatsen) beter te kunnen presteren. En daarnaast om mij in het dagelijkse leven ook simpelweg fijner te voelen.

Waarom heb je voor mij als coach/ & Herbalife gekozen?

Ik leerde Paulien kennen toen ik zelf een gezondheidsproject organiseerde op de basisschool in Ee. Ik wilde graag tijdens dit project iemand een voorlichting laten geven die hier in gespecialiseerd was. Toen kwam ik via, via uit bij Paulien, en heb ik haar gevraagd of ze dit wilde doen. Waar ze vervolgens volmondig JA! Op antwoorde. Na deze voorlichting zijn we in gesprek gegaan over ‘’zou je zelf niet eens een keer zo’n fit test willen doen’’. Toen dacht ik zo’n test kan nooit kwaad. Vervolgens ben ik bij Paulien geweest om een fit test te doen en heb ik een voorlichting gekregen over wat de testuitslagen inhielden en wat we eventueel zouden kunnen doen om deze te verbeteren. Vanuit mij zelf hoefde dat met shakes niet zo zeer. Dus daar is het toen bij gebleven. Een paar maand later (na meerdere pogingen om het zelf te proberen) heb ik toch Paulien gebeld met de vraag of ik weer langs kon komen, want ik wilde het toch een kans geven. Ik dacht nu gaan we het andere doen vriend, nu gaan we ervoor. Vanaf dat moment begonnen met Herbalife bij Paulien en toen in ongeveer een 10 maanden tijd 12 kilo afgevallen en ik had me nog nooit zo fit gevoeld.

Wat heeft het je tot nu toe gebracht?

Het heeft me tot de dag van vandaag heel veel kennis opgebracht wat betreft voeding. Soms heb ik periodes dat ik even terug val, dat ik er niet veel om denk. Dit merk ik dan fysiek ook meteen. Daarna probeer ik dit zo snel mogelijk weer op te pakken, en Paulien is er dan ook steeds om mij te motiveren om te blijven gaan. Ze stuurde me op een bepaald moment een berichtje ‘’Hoe gaat het ermee vriend? Leef je nog?’’. Betrokkenheid vanuit je coach, dat houdt je scherp en wordt je er steeds aan herinnerd waar je het voor doet. En het eindresultaat, dat is zo’n fijn gevoel.

Hoe zijn je ervaringen tot nu toe?

Mijn ervaringen zijn top. Zoals ik eerder al zijn wordt ik geprikkeld en gemotiveerd om te blijven doen wat je doet, en dat is doorknallen voor je einddoel. Binnen herbalife werken ze ook met 21 dagen challenges & 90 dagen challenges. Deze dingen hebben er bij mij ook voor gezorgd dat ik weer door ging knallen na een iets mindere periode qua voeding. 

Had je twijfels voordat je begon?

Niet zo zeer twijfels maar meer het idee van ik heb geen shakes nodig om af te vallen. Maar dat was het punt bij mij. Ik had een stok achter de deur nodig om er mee aan de slag te gaan. Je investeert erin dus gaat het makkelijker om er mee aan de slag te gaan. Andere is het bijvoorbeeld weggegooid geld. Dus door de investering en de motivatie die je krijgt is het makkelijker te doen. En ik kan me nu niet meer een ander ontbijt voorstellen dan mij ontbijtshake. Het ik makkelijk, lekker en het is nog goed voor je ook, wat wil je nog meer.

Wil je nog iets leuks kwijt?

Ja zeker wil ik nog iets extra’s kwijt! Het is altijd mega leuk om naar Paulien toe te gaan. Naast dat we het hebben over de resultaten en hoe we deze het beste kunnen verbeteren, is het ook altijd heerlijk gezellig. Soms vergeten we de tijd een beetje, hebben we voor een half uur afgesproken en zitten we vervolgens meer dan een uur te praten. De flexibiliteit daarin vindt ik zelf ook zeer prettig. Niet gehaast maar het rustig de tijd nemen voor je klant/cliënt. Ik kan de mensen die twijfelen het zeker aanraden om een keer met Paulien in gesprek te gaan en kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het heeft mij in ieder geval geholpen om mijzelf fitter te maken, af te vallen en elke dag op te staan met het gevoel ‘’ik voel me lekker fit’’.

bottom of page