WIJ
ZIJN
JIB

Wij zijn Paulien, Bianca & Melissa, en samen zijn wij JIB Challenge! Een ginger, brownie, en een blondie,...

als dat geen goed team is? ;-)

JIB staat voor 'Jij In Balans'. Wij gaan graag, samen met jou, de uitdaging aan om meer balans te creëren in jouw levensstijl. Of dit nu is om gewicht te verliezen, op de juiste manier aan te komen, zelfverzekerder worden, of om meer energie te krijgen, alles met het oog op een goede gezonde balans tussen voeding, beweging en mindset. 
Wij coachen voornamelijk online, maar ook offline.

Wij helpen jou met advies, motivatie, en goede begeleiding op het gebied van voeding, beweging en mindset, zodat jij je gewenste doel kan bereiken en de kans op blijvende resultaten groter is dan wanneer je alleen maar een streng dieet doet en jezelf van alles gaat ontzeggen. Met JIB ontvang je de inzichten die je nodig bent en heb je die bekende 'stok achter de deur'. Dus bij ons geen dieet, maar naast een verantwoord voedingspatroon ook de focus op gedragsverandering, bewust keuzes leren maken en beweging op niveau. 

  • Het is laagdrempelig en effectief

  • Je gaat van moeten naar willen

  • Je leert bewuste keuzes maken om je doel te behalen en te behouden

  • Je ontwikkelt routines op zo'n manier dat het steeds makkelijker en leuker wordt om ze te doen

  • Je vergroot je zelfvertrouwen omdat je de daad bij het woord voegt 

  • Je voelt je aantrekkelijker, sterker, zelfverzekerder én je hebt veel meer energie!

  • Je kunt inspiratie op doen en contact hebben met gelijkgestemden in de (online) community

Zonder actie geen resultaat, dus neem contact met ons op en zet de eerste stap naar 'Jij In Balans'!

PAULIEN

Ik ben Paulien Jagersma, 30 jaar, (bijna) vrouw van Pieter Jelle, en moeder van 3 mooie dochters. 

 

Als coach en onderneemster in de gezondheids- & voedingsbranche wordt ik enorm enthousiast van ons concept JIB challenge.

 

Als trotse ervaringsdeskundige van -18 kilo, - 11% vet, 2x zoveel energie en een stuk meer zelfvertrouwen heb ik een nieuwe passie gevonden; mensen zoals jij en ik weer terug in ‘balans’ brengen. Want met de juiste coaching kan iedereen dit.

Ik gun het jou ook!

 

Tot snel?

PZW.jpg

"Jij bent goed zoals je bent, anders was je iemand anders"

Paulien: Nadat ik mezelf altijd vergeleek met een ander kom ik er steeds meer achter dat jezelf zijn 'goed' genoeg is. De acceptatie van 'je bent goed zoals je bent' neemt steeds meer de plaats in van onzekerheid.

BIANCA

Ik ben Bianca Steneker, 37 jaar, en alleenstaande moeder van 4 hele lieve stoere jongens. Ik heb het CIOS en de PABO gedaan. Ben juf op een basisschool,

trainster van JIBFIT.

Begin 2021 deed ik mee met een challenge van Paulien. Enigszins sceptisch, maar ik dacht, ik ga ervoor! In een half jaar ben ik 15 kilo kwijt geraakt en heb ik 10 x meer energie! Zo ontstond het idee om dit ook voor anderen te willen realiseren, want iedereen verdient het om te shinen.

Ik wil je graag helpen om de beste versie van jezelf te worden. 

BZW.jpg

"Niemand is zoals jij en dat is je superkracht!"

Bianca: Na mijn hele leven lang onzeker te zijn geweest over mijzelf besef ik gelukkig nu dat helemaal niemand perfect is. Iedereen heeft zijn eigen unieke talent en dat maakt speciaal, en geeft kracht!

MELISSA

Ik ben Melissa Zijlstra, 32 jaar, bomvol energie en kan genieten van de simpelste dingen. Naast mijn vaste baan als Project Manager werk ik als freelancer (fotografie & vormgeving) en ben ik gek op reizen, het maken van avonturen en mooie herinneringen. De avonturen die ik aanga doe ik vol enthousiasme, zo ook deze toffe oprichting van JIB. Ik weet als geen ander hoe het is om naast een druk dagelijks leven toch een gezonde levensstyle te hanteren en deel mijn ervaring graag.

Je ziet mij terug achter de camera, als (voedings)coach en trainster van JIBFIT.  Zullen we binnenkort een kopje thee drinken en kijken wat ik voor jou kan betekenen?

MZW.jpg

"Je kunt de wind niet veranderen, maar wel je zeilen zo zetten dat je op iedere wind kunt varen"

Melissa: Om je doelen te bereiken moet je hard werken. Soms zit het mee, en soms

zit het tegen. Positiviteit, enthousiasme, liefde, nuchterheid en acceptatie zijn

een groot onderdeel van hoe ik

in het leven sta.