top of page
shutterstock_1382042840-scaled.jpg

HERBALIFE BIOHACKING

Herbalife Biohacking! 'What the hack' horen wij jou denken ;-) We leggen je graag uit wat dit precies inhoud!

HERBALIFE BIOHACKING
Het verbeteren van je lichaam en geest met behulp van wetenschap en technologie,
om gezonder te worden, beter te presteren en langer te leven.

Biohacking is een breed begrip dat verwijst naar het proces van het aanpassen, verbeteren of optimaliseren van het menselijk lichaam en geest met behulp van wetenschap. Het doel van biohacking is om de gezondheid, prestaties, levensduur of algemeen welzijn te verbeteren. Kortom; Jij In Balans!
 

Er zijn verschillende benaderingen:

 1. Voeding: Het aanpassen van je dieet om je gezondheid te verbeteren, zoals het toepassen van een gezond voedingsschema, en het nemen van voedingssupplementen.
   

 2. Technologie: Het gebruik van draagbare apparaten, apps en sensoren om gegevens over de gezondheid en activiteit bij te houden en te analyseren, zoals stappentellers, slaaptrackers en speciale apps waarin je je voeding bij kunt houden.
   

 3. Mindset: Je bezig houden met je mentale gezondheid, je gedachten in kaart brengen en kijken of je je mindset kan veranderen.
   

 4. Ademhaling: De basis van alles is een gezonde ademhaling. Met een goede (buik)ademhaling leren wij je stressniveau te laten dalen en je zuurstofbereik te vergroten. Dit heeft invloed op heel veel zaken!
   

 5. Lichaamsbeweging: Het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingsprogramma's en het gebruik van nieuwe trainingsmethoden om fysieke prestaties te verbeteren.
   

 6. Slaapoptimalisatie: Het verkennen van technieken om de slaapkwaliteit te verbeteren, zoals het reguleren van de slaapcyclus.
   

Biohacking kan variëren van eenvoudige levensstijlaanpassingen tot geavanceerde wetenschappelijke experimenten. Wij houden het bij eenvoudige, down-to-earth aanpassingen die voor iedereen begrijpbaar en haalbaar zijn en je hiermee op een fijne manier je doelen kan behalen. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande doelen:
 

 • Mentaal gezonder worden, minder stress.

 • Fysiek aansterken, spierkracht opbouwen en vetmassa verliezen.

 • Kwaaltjes en pijntjes zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

 • Afslanken, eindelijk je doelen halen die je al zo lang voor ogen hebt.

 • Conditie verbeteren, eindelijk weer zonder ademtekort die trap op.

 • Lekker in je vel zitten, dat opgeblazen gevoel ben je binnen no-time kwijt.

 • Etc. etc.

Meer info? Neem gerust contact met ons op!

bottom of page